Nicolai Poulsen: Keller har en stor betydning for min udvikling

Nicolai Poulsen: Keller har en stor betydning for min udvikling

1064
0
DEL

22-årige Nicolai Poulsen, der til dagligt slår folderne på den centrale midtbane hos Randers FC, er glad for den store mængde spilletid, han har fået i dette efterår. Han tillægger æren for en stor del af sin udvikling til den 13 år ældre midtbane-general og holdkammerat, Christian Keller.

Nicolai Poulsen har god grund til at være tilfreds med sig selv, hvilket han også er. Han har spillet samtlige kampe i Superligaens efterår anno 2015, bortset fra en enkelt kamp, hvor han havde karantæne.

Han har uden tvivl udviklet sig meget siden han tog sine første spæde skridt som professionel fodboldspiller. Han har dog fortsat blod på tanden for at udvikle sig og er som sagt meget tilfreds med det netop overståede efterår.

– Jeg er meget tilfreds med min egen præstation dette efterår. At jeg har fået 17 kampe fra start, er jeg selvfølgelig rigtig glad for, og jeg skal forsøge at fortsætte min udvikling i foråret, og det er der gode muligheder for, når man spiller meget, udtaler Poulsen til bold.dk.

– Folk i klubben værdsætter det, jeg lægger i min fodbold og anerkender mine præstationer. Jeg fik scoret mit første mål i efteråret, og jeg vil selvfølgelig gerne kunne lave mindst fire-fem mål pr. sæson, og det ved jeg, jeg også kan, hvis jeg fortsætte med at arbejde hårdt på.

Samarbejdet med Christian Keller, der befinder sig i den anden grøft, hvad angår alder, har som sagt også haft stor betydning for Nicolai Poulsen og hans udvikling på banen.

– Keller har en stor betydning for min udvikling. Han hjælper utroligt meget med sin rutine, og det er ham, der går forrest på midtbanen, og så er det bare at følge trop, når han træder i karakter.

– Det er meget lærerrigt at spille sammen med ham, og jeg føler, vi supplerer hinanden godt med vores kvaliteter. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan fortsætte min udvikling ved siden af ham i foråret også.

Nicolai Poulsens nuværende kontrakt løber ud til sommer, hvor han dog stadig håber på, at kunne kalde sig Randers FC-spiller. Det har han i hvert fald tidligere givet udtryk for, hvilket man godt kan forstå når man tænker på, at den unge mand trods alt altid har spillet i og omkring Randers FC.

INGEN KOMMENTARER