Nulløsning i Manchester-derby

Nulløsning i Manchester-derby

868
0
DEL

Manchester United og Manchester City delte i et chancefattigt opgør, der sluttede 0-0. 

Stemningen og humøret var højt på Old Trafford, da arvefjendeopgøret mellem Manchester United og Manchester City blev fløjtet i gang af Mark Clattenburg.

Rivaliseringen smittede sig også af på banen, og flere hårde dueller og godt spil indledte kampen. Det var dog som om, at desto længere kampen skred frem, desto sværere havde begge hold ved at sammensætte et flydende angrebsspil, og det havde derfor været aldeles småt med chancer, da dommeren fløjtede til pausete.

Det blev ikke meget bedre efter pausen, og det var kun det hårde duelspil, der vidnede om, at vi overværede et derby mellem to klubber, der ikke kan udstå synet af hinanden.

50 minutter inde i opgøret sker der så noget. Ander Herrera bliver nedlagt af Raheem Sterling i straffesparksfeltet, men dommer Mark Clattenburg vinker afværgende. Det er formentlig en situation, der vil blive debatteret de kommende dage.

Herefter var det fortsat småt med chancer, og vi skulle helt frem til 84. spilleminut, før der for alvor skete noget.

Martial kommer ind i banen fra sit udgangspunkt på venstrefløjen, og den vævre franskmand får slået en aflevering med helt rette temperatur ind til indskiftede Jesse Lingard, der får sat foden på bolden. Det engelske stortalent må dog til stor ærgrelse se sit kvalificerede forsøg gå på overliggeren. Det var helt klart chancen for hjemmeholdet for at sikre sig alle tre point i en meget chancefattig forestilling.

To minutter før tid sker dog noget igen. Denne gang er Chris Smalling listet med frem, og den engelske forsvarsgeneral får testet Joe Harts reflekser, som viser sig at være ekstraordinært gode, da han får bolden, efter brølstærke Fellaini vinder en hovedstødsduel tæt under mål.

Kampen løber herefter ud i sandet, og Manchester-derbyet ender altså noget skuffende i en nulløsning efter en række hæsblæsende indbyrdes kampe i de seneste sæsoner mellem de to klubber.

 

INGEN KOMMENTARER