Oddset-spillerne tror ikke på FCM-overraskelse

Oddset-spillerne tror ikke på FCM-overraskelse

1016
0
DEL

Mange håber på en stor overraskelse i aften når Manchester United besøger FC Midtjylland i Europa League. Men langt størstedelen af indsatserne på Oddset er sat på Manchester United som vinder.

De forsvarende danske mestre er underdogs i kampen mod de engelske giganter, hvilket også kan ses hos Danske Spil, hvor Oddset-spillerne ikke satser på dansk succes.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse:

– Selv om vi håber på et godt resultat for dansk fodbold, så er Oddset-spillerne af en helt anden mening. De spiller nemlig i udpræget grad på, at FC Midtjylland taber på hjemmebane mod Manchester United, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager, Oddset.

– Således er hele 85 procent af alle indsatser på kampen hos Danske Spil sat på, at Manchester United vinder kampen, mens blot ti procent af omsætningen er placeret på en sejr til midtjyderne.

Læs også: Van Gaal indikerer startplads til ukendt spiller

– Manchester United er et storhold, men også et hold i spillemæssig krise, så det er en noget uvant fordeling af indsatserne, da de danske gamblere har tendens til at spille med hjertet, når danske Superligaklubber møder international modstand, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hos NordicBet er hele 92,5 procent af indskuddene sat på en udesejr til Louis van Gaals tropper.

– En del af forklaringen skal formentlig findes i, at Manchester United ventes at møde op med stor motivation og i stærkeste opstilling. Vinderen af Europa League kvalificerer sig til Champions League.

– Derudover er der tilsyneladende mange, der tillægger det stor betydning, at FCM i vinterpausen har skilt sig af med bærende spillere som Erik Sviatchenko og Morten “Duncan” Rasmussen, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Kampen vises på Kanal 6 og har kampstart klokken 19 i aften.

INGEN KOMMENTARER