Officielt: Brøndby henter ‘Turbo’ hjem til Vestegnen

Officielt: Brøndby henter ‘Turbo’ hjem til Vestegnen

2564
0
DEL

Brøndby IF bekræfter, at man har hentet Bent ‘Turbo’ Christensen hjem til en ledende rolle som A+-træner i talentudviklingsprogrammet Masterclass. 

Tidligere i dag kunne Ekstra Bladet afsløre, at Bent ‘Turbo’ Christensen forlader sin stilling som U19-landstræner efter at være blevet valgt fra som assistent til Åge Hareide.

Historiens rigtighed bliver nu bekræftet af de blå-gule.

Således meddeler Brøndby på sin hjemmeside, at man har hentet ‘Turbo’ ind som A+-træner i Masterclass-projektet.

– Vi er utroligt glade for at kunne præsentere Bent Christensen Arensøe som A+-træner i Brøndby IF. Vi har kigget på mange rigtig dygtige og interessante kandidater, men da Bent blev en reel mulighed, var valget ikke svært, siger Brøndbys sportsdirektør Troels Bech til klubbens egen hjemmeside, inden han uddyber:

– Hans fortid som både spiller og træner i klubben, for både Alka Superliga-mandskabet og talenterne, giver ham en unik indsigt i vores arbejde og det fællesskab, der præger Brøndby IF. Bent har siden 2005 haft talentarbejdet i fokus som træner for blandt andet U19 i Brøndby og som U19-landstræner siden 2013, så vi kunne ikke have ønsket os en stærkere kandidat til opgaven.

Hoverpersonen selv glæder sig også til at komme i gang med sit nye job.

– Min trænerkarriere har været koncentreret om talentudvikling – først som U19-træner i Brøndby IF og siden som landstræner for U19-landsholdet – og at være med til at udvikle talenter til det højeste niveau i Danmark er noget af det mest spændende, jeg kan forestille mig, siger ‘Turbo’.

– Brøndby Masterclass har allerede et rigtig stærkt fundament, og jeg glæder mig til at bygge oven på dette og give Danmarks bedst sammensatte talentudviklingsprogram endnu et løft, siger Bent Christensen Arensøe, inden han til slut tilføjer:

– Og så bliver det godt at vende ’hjem’ og endnu en gang at blive en del af Danmarks stærkeste fællesskab.

INGEN KOMMENTARER