Officielt: Disse svenskere skal spænde ben for Danmark

Officielt: Disse svenskere skal spænde ben for Danmark

875
0
DEL

Sveriges landstræner Erik Hamren har fredag formiddag offentliggjort navnene på de spillere, der skal overvinde det danske landshold i de EM playoff-kampe, der venter lige rundt om hjørnet. Truppen byder på mange gamle kendinge men også enkelte overraskelser.

Det danske landsholds forsvar får endnu engang fornøjelsen af at skulle holde Zlatan Ibrahimovic fra fadet. Han er dog ikke den eneste. Hamren har også valgt at udtage Norrköping-angriberen Emir Kujovic, der blev topscorer i Allsvenskan denne sæson.

Emir Kjuovic og hans 21 sæsonscoringer var blandt andet medvirkende til at Norrköping, noget overraskende, vandt det svenske mesterskab foran klubber som IFK Göteborg og AIK Stockholm. Kujovic scorede også det første mål i Norrköpings opgør mod Malmö FF, som Norrköping endte med at vinde 2-0, der endegyldigt sendte guldet til Norrköping.

Hvis Kujovic kommer på banen, så vil der være tale om en A-landsholds debut for den målfarlige svensker, der tidligere har optrådt for det svenske U-21 landshold. En anden mulig debutant i truppen er målmanden Patrik Carlgren, der til dagligt spiller i AIK Stockholm. Han er dog kun med på grund af et afbud. Det er dog højst sandsynligt at Kasimpasa-målmanden Andreas Isaksson, som sædvanlig, kommer til at vogte det svenske bur.

Den eneste spiller fra den danske Superliga, der optræder blandt de 24 navne, er den centrale forsvarsspiller Mikael Antonsson, der til dagligt spiller i FC København.

Den centrale midtbanekreatør fra Hamburger Sport-Verein, Albin Ekdal er skadet og optræder derfor heller ikke i den svenske landsholdstrup. Spilleren der har erstattet den 26 årige Albin Ekdal er Malmö FF spilleren Oscar Lewicki, der tidligere på ugen blev ramt af en hjernerystelse.

 

Hele den svenske landsholdstrup lyder som følger:

Målmænd:

Robin Olsen

Andreas Isaksson

Patrik Carlgren

Markspillere:

Oscar Hiljemark

Kim Källström

Mikael Antonsson

Pierre Bengtsson

Andreas Granqvist

Erik Johansson

Sebastian Larsson

Mikael Lustig

Martin Olsson

Jimmy Durmaz

Abdul Khalili

Emir Kujovic

Oscar Lewicki

Gustav Svensson

Pontus Wernbloom

Jimmy Durmaz

Emil Forsberg

Ola Toivonen

Erkan Zengin

Zlatan Ibrahimovic

John Guidetti

Marcus Berg

 

INGEN KOMMENTARER