Olafur Kristjansson: Hvem skulle jeg være sur på?

Olafur Kristjansson: Hvem skulle jeg være sur på?

628
0
DEL

FC Nordsjællands nye ejere valgte at skille sig af med Olafur Kristjansson til fordel for den gamle træner Kasper Hjulmand. Islændingen bærer dog ikke nag overfor de nye ejere.

Tom Vernon og investorgruppen Pathway Groups lignede længe nye ejere i Randers FC, men aftalen med kronjyderne udeblev, og dagen efter offentliggjorde FC Nordsjælland, at de havde indgået en aftale med de udenlandske investorer.

Aftalen betød også en fyreseddel til daværende træner Olafur Kristjansson og en genansættelse af den tidligere mesterskabstræner Kasper Hjulmand.

Dog er Olafur Kristjansson afklaret med tingene:

– Det var meget hektisk lige at møde på arbejde og så få beskeden. Men jeg har et eller andet sted forståelse for, at nye ejere vil have en ny træner. Sådan er vilkårene. Allan (K. Petersen, red.) solgte klubben, og de nye ejere er i deres gode ret til at bestemme, hvem de vil have med i de fremtidige planer. Hvis det var mig, der havde købt klubben, havde jeg nok også valgt min egen mand, siger den forstående islænding.

På de 18 måneder, han nåede at være træner, fik han bygget et stabilt fundament op og gjort drenge til mænd, da han opererede med en meget ung trup. Han er dog hverken sur eller bitter og fyringen:

–  Det ville ikke nytte noget, og hvem fanden skal jeg egentlig være sur på eller skuffet over?, spørger Olafur Kristjansson og afslutter:

– Jeg har arbejdet seriøst og loyalt og efter det, vi aftalte. Vi har bragt nogle meget unge spillere ind på holdet, trænerteamet og jeg, og vi har været tro mod spillestilen. Vi har solgt en spiller til udlandet, og vi har rykket på en del parametre. Vi har fået Bruninho til at fungere. Så jeg ser tilbage på min tid med positive minder. Det havde helt sikkert været noget andet, hvis det var resultaterne, der fik mig fyret, afslutter den nu tidligere FCN-træner.

 

 

INGEN KOMMENTARER