Ombejlet franskmands agent: Mor bestemmer, hvor han skal hen

Ombejlet franskmands agent: Mor bestemmer, hvor han skal hen

1430
0
DEL

Ousmane Dembélés skæbne ligger i hans mors hænder. Det afslører hans agent.

Efter en fantomsæson i den franske Ligue 1 er Ousmane Dembélé et navn, der er blevet noteret i flere europæiske storklubber.

Både Manchester United, Arsenal, West Ham, Bayern München og FC Barcelona kædes sammen med den franske målmager, men det er Ousmanes mor, der træffer den endelige afgørelse, for sådan var det nemlig også sidst, afslører agenten.

– Fatimata (Ousmane Dembélés mor, red.) vil beslutte Ousmanes fremtid, siger agenten Badou Sambague ifølge The Guardian, inden han uddyber:

– Da han ønskede at skifte sidste sommer, fortalte hans mor ham, at hun ønskede, at han skulle fortsætte i Rennes og underskrive hans første professionelle kontrakt.

Læs også: Hareide om FCK-stjerne: Lige en spiller efter mit hjerte

– Til syvende og sidst havde han intet valg, forklarer agenten videre.

Selvom den endelige beslutningstager synes at være moderen, så har agenten Badou Sambague allerede haft en del henvendelser fra udenlandske klubber.

– Jeg har talt med en masse talentspejdere, og gennem de sidste tre eller fire år har de vidst, at vi har en meget god spiller i folden, siger Sambague.

Læs også: Store kampe i vente til sommer for Manchester United

– Men det vigtigste er en spillers mentalitet – man kan have al kvalitet i verden, men hvis man ikke ønsker at forbedre sig, kommer man aldrig ret langt. Målet for Ousmane er konstant at udvikle sig, siger agenten til slut.

18-årige Ousmane Dembélé har nettet 10 gange i Ligue 1 i denne sæson.

Læs også: Juventus-præsident afslører ny Chelsea-manager indirekte

INGEN KOMMENTARER