Palermo-præsident afslører: Disse klubber er interesserede i Vazquez

Palermo-præsident afslører: Disse klubber er interesserede i Vazquez

934
0
DEL

Palermos temperamentsfulde præsident Maurizio Zamparini har røbet, at Chelsea, AC Milan og Inter alle er interesserede i Franco Vazquez, men han cementerer, at den kreative midtbanespiller ikke bliver solgt i det kommende transfervindue.

Palermo havde i den forgangne sæson stor glæde af Franco Vazquez’ og Paulo Dybalas samarbejde foran modstanderens mål.

I sommer blev sidstnævnte så solgt til Juventus, men 26-årige Franco Vazquez er også kommet rigtig fint i gang i denne sæson, hvilket har kastet en del interesse af sig.

Palermos præsident Maurizio Zamparini afslører således i et interview, at Vazquez er en ombejlet herre og er heller ikke bleg for at rose den argentinske midtbanejuvel.

– Vazquez er den bedste italienske trequartista i øjeblikket. Ingen kan rynke på næsen, når han bliver sammenlignet med Platini. Han er en efterspurgt spiller, og hvis han fortsætter med at præstere sådan her, tror jeg, at det bliver hans sidste sæson i pink (Palermos klubfarve, red.), forklarer Zamparini ifølge Radio Kiss Kiss Napoli.

– Milan, Inter og Chelsea vil have ham så hurtigt som muligt, men ingen ryger afsted til januar, fortsætter den iltre klubejer.

I sidste sæson leverede Franco Vazquez 10 mål og tilsvarende mange assists i Serie A.

 

INGEN KOMMENTARER