Pardew: Stopper du Martial så stopper du United

Pardew: Stopper du Martial så stopper du United

807
0
DEL

Crystal Palace-manager Alan Pardew mener, at nøglen til at stoppe Manchester United ligger i at lukke ned for den talentfulde franskmand i front. 

Alan Pardew og Co. havde i weekendens kamp mod de røde djævle fra United stor succes med at lukke ned for Anthony Martial. Dette var ifølge Pardew en af hovedårsagerne til, at Crystal Palace kunne gå fra banen med et point i bagagen.

Den 54-årige Premier League-manager forklarede i et interview umiddelbart efter kampen, at han havde udset sig den hurtige franskmand til at være den største trussel.

– Det var et stort mål for os at stoppe ham, og hvis vi kunne stoppe ham, følte vi, at vi kunne lukke ned for Uniteds kreativitet, fortæller den tidligere Newcastle-manager og er samtidig ikke bleg for at rose den dyre teenager:

– Han (Martial, red.) er en ung og imponerende spiller. Jeg synes, at han spillede godt i dag, eftersom han kom frem til gode chancer, selvom vi altid var over ham, fortæller Pardew og afslutter:

– Med sådan en ung spiller bliver Manchester United-manageren nødt til at være meget forsigtig, hvis Martial skal fortsætte sin optimistiske spillestil. Vi prøver nemlig alle på at stoppe ham.

Med lørdagens 0-0-resultat var det tredje kamp i streg, at Manchester-klubben ikke formåede at få netmaskerne til at blafre.

INGEN KOMMENTARER