Phiri erkender: Skulle have udnyttet chancen bedre

Phiri erkender: Skulle have udnyttet chancen bedre

893
0
DEL

Lebogang Phiri erkender, at han skulle have scoret på den chance, der tilfaldt ham i søndags mod Esbjerg. Den unge Brøndby-komet garantere, at han en anden gang vil udnytte sådan en chance.

Søndag aften tog Brøndby IF imod Esbjerg i sidste Superliga-kamp inden landsholdspausen. Der var ikke det store at berette om fra Brøndby Stadion efter en rodet og chancefattig kamp, men værd at anerkende var Frederik Rønnows 11. clean sheet, som han sikrede sammen med den blågule betondefensiv.

Til gengæld var det en relativt blodfattig affære rent offensivt, og særligt at bemærke var Lebogang Phiris store afbrænder i anden halvleg.

Brøndby-stjerneskuddet erkender, at han skulle have eksekveret og lover i samme ombæring, at det vil ske næste gang.

Læs også: Medie: Brøndby-spiller ønsket hos de svenske mestre

– Det var en stor chance, som jeg skulle have udnyttet bedre. Jeg var desværre ikke hurtig nok i opfattelsen, og jeg fik derfor ikke skudt ordentligt mod mål. Afleveringen kom lidt bag på mig, selv om jeg som fodboldspiller altid skal være klar og forudseende, men jeg er sikker på, at hvis chancen skulle komme en anden gang, så udnytter jeg muligheden, siger Phiri til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

– Jeg havde håbet på en bedre præstation, og at vi havde fået de tre point. Vi har tabt point tidligere i sæsonen, og dette var en mulighed for at hente ind på de andre konkurrenter i tabellen. Så personligt er jeg skuffet over, at vi ikke henter de tre point.

Læs også: Brøndby-komet føler sig klar til næste skridt: Er tiden på Vestegnen forbi?

INGEN KOMMENTARER