Pochettino om kontroversiel hændelse: Alli må tage ved lære

Pochettino om kontroversiel hændelse: Alli må tage ved lære

758
0
DEL

Tottenham-træneren Mauricio Pochettino har udtalt til BT Sport, at hans midtbane-talent Dele Alli må tage ved lære efter en kontroversiel hændelse imod Fiorentina i går.

Tottenham besøgte Firenze og Fiorentina i går, hvor der var dømt Europa League-opgør. Spurs kunne tage hjem med et acceptabelt 1-1-resultat. Nacer Chadli bragte gæsterne foran på et straffespark, men Federico Bernardeschi udlignede for hjemmeholdet.

Tottenham håber nu at kunne klare skærene på White Hart Lane, men en enkelt spiller er dog mere end heldig med, at han overhovedet må spille returkampen, nemlig Dele Alli, der var omdrejningspunktet for en kontroversiel hændelse i gårsdagens kamp.

Den unge midtbanespiller har taget Premier League med storm i denne sæson, hvor han allerede har scoret syv mål og leveret seks assists. Alli har dog også tiltrukket sig opmærksomhed for et par kontroversielle hændelser.

Alli har vist sig at have temperament, hvilket blandt andet kom til udtryk i sidste måneds Premier League-kamp imod Sunderland, hvor Alli blev kritiseret for at have kastet bolden på forsvarsspilleren Patrick van Aanholt.

Denne gang kom Alli i klammeri med Fiorentina-forsvareren Nenad Tomovic. Det hele kulminerede med, at Alli tilsyneladende sparkede Tomovic, hvilket sagtens kunne have kostet den unge englænder et rødt kort. Han slap dog med gult, hvilket betyder, at han altså må spille returopgøret på White Hart Lane.

Pochettino udtalte efter kampen til BT Sport, at han ikke så hændelsen, men at han må tage fat i Alli og lære ham en ting eller to om at beherske sig. Han understregede i den forbindelse, at den unge mand stadig har meget at lære.

– Vi skal lige have kigget videoen igennem og derefter lære ham en ting eller to, udtalte Pochettino.

– Han er en ung spiller og har stadig meget at lære om elitefodbold. Det er hans første sæson i Premier League hos Tottenham

 

 

INGEN KOMMENTARER