Presset stiger på Mourinho: Decimeret Chelsea besejret på Upton Park

Presset stiger på Mourinho: Decimeret Chelsea besejret på Upton Park

976
0
DEL

West Ham besejrede Chelsea med 2-1 hjemme på Upton Park. Nemanja Matic så rødt, og José Mourinho blev henvist til tribunerne efter nyt mundhuggeri. 

Stemningen var hårrejsende på Upton Park. Sæbeboblerne fløj til lyden af ‘I’m forever blowing bubbles’. Der var med andre ord virkelig lagt i kakkelovnen til et brag, da West Ham skulle op imod de forsvarende mestre fra Chelsea, som virkelig skulle stå deres prøve og forsøge at komme ud af trængslerne.

Det startede egentlig udmærket for gæsterne, da Diego Costa blev flot sat op med en god, høj tværpasning, men den brasiliansk-fødte spanier ramte bolden helt skævt og måtte se den gå langt over mål til West Ham-fansenes store fryd.

Mere fryd kom til hjemmeholdets fans, da de 17 minutter inde i opgøret kunne en velspillende Mauro Zarate smadre bolden ind i netmaskerne til 1-0 efter en dårlig clearing på et hjørnespark.

Chelsea virkede allerede på dette tidspunkt til at have mistet pusten og modet, og ‘The Blues’ havde mere end almindeligt svært ved at komme til chancer.

Cesc Fabregas var i første halvleg ved at blive noteret for et selvmål, men spanieren kunne takke linjevogteren for at få øje på en meget snæver offside.

Kort før pausefløjtet blev Chelsea decimeret, da en selvtillidsramt Nemanja Matic fik sit andet gule kort i kampen.

Efter pausen fangede tv-kameraerne José Mourinho som så mange gange før, men denne gang var Chelsea-manageren at finde højt oppe på tribunerne, hvor han ifølge engelske aviser var blevet henvist til, fordi han i pausen havde forsøgt at komme ind i dommernes omklædningsrum for at ytre sin utilfredshed.

Chelsea kom dog fint fra start i anden halvleg, og 11 minutter inde fik de da også noget at juble over, da franske Kurt Zouma fik snittet en høj bold videre efter en standardsituation. Ved bagerste stolpe stod forsvarskollegaen Gary Cahill og kunne tæske bolden i mål. 1-1.

Dimitri Payet var atter i højt spillehumør og fik i anden halvleg også drevet gæk med Chelsea-forsvaret, der helt tydeligt manglede en ekstra mand på midtbanen efter Matic’ udvisning.

Målet kom 12 minutter før tid, da indskiftede Andy Carroll stangede bolden i mål til 2-1. Upton Park eksploderede i ekstase, og José Mourinho kunne se måbende til.

2-1 blev da også det endelige resultat efter et par ivrige forsøg fra Chelsea til sidst, og nederlaget er deres femte efter 10 runder i Premier League.

INGEN KOMMENTARER