Ramos: El Clásico er næsten orgasmisk

Ramos: El Clásico er næsten orgasmisk

814
0
DEL

Real Madrid-anføreren lader allerede op til opgøret mod rivalerne fra Barcelona, der finder sted den 21. november. Spanieren bliver næsten seksuelt opstemt, når han spiller det famøse opgør.

‘Los Blancos’ tager om 11 dage imod ærkerivalerne fra Catalonien, og en sejr er påkrævet for hjemmeholdet. I weekenden tabte hovedstadsklubben nemlig 3-2 til Sevilla, og det betyder, at kongeklubben nu har tre point op til mestrene fra sidste sæson.

I søndags fortalte FC Barcelonas Gerard Pique, at det forestående El Clásico ‘tænder holdet’, og Ramos er tydeligvis af samme opfattelse:

– Jeg har aldrig fået en orgasme under El Clásico – men næsten, forklarede den spanske landsholdsspiller med et blink i øjet.

Den 29-årige forsvarsprofil har i sine opgør mod FC Barcelona både oplevet op- og nedture. Alt fra at blive udvist i madrilenernes famøse 5-0-nederlag på Camp Nou til at score det afgørende mål i marts 2013, hvor de to hold tørnede sammen.

Sidste gang de to mastodonter stod overfor hinanden var i marts, hvor de spanske mestre fra Barcelona hev sejren hjem på mål af Luis Suárez og Jérémy Mathieu.

INGEN KOMMENTARER