Randers-back: Vi skal primært køre kontra mod Brøndby

Randers-back: Vi skal primært køre kontra mod Brøndby

805
0
DEL

Johnny Thomsen er forberedt på et hæsblæsende Brøndby-pres. Randers kommer primært til at slå til på omstillingsmuligheder, fastslår højrebacken. 

Det har været nogle hektiske døgn i både Brøndby og Randers. På den københavnske vestegn har ‘Oscar-gaten’ trukket overskrifter, mens konetyven Christian Keller har fyldt i det kronjyske.

Læs også: Svensker fortryder FC København-skifte

Søndag eftermiddag står de så overfor hinanden på Brøndby Stadion, og Randers’ Johnny Thomsen forventer et Brøndby-hold, der vil presse højt, og derfor er tætte kæder og fokus på omstillinger afgørende, mener han.

– De vil komme med et højt tryk. Det gør de stort set mod alle modstandere, de møder på hjemmebane. Vi skal stå tæt i kæderne og være skarpe i omstillingerne. Vi skal også gerne tage initiativet og hvile med bolden i perioder, men ellers bliver det nok omstillingerne, vi skal køre, siger Johnny Thomsen til Randers FCs hjemmeside.

Læs også: Tidligere Superliga-profil raser: Jeg håber, Borring smadrer Kellers knæ

Angriberne i Randers FC har gennem længe tid været ramt af måltørke, og derfor kunne det være rart med noget fornyet selvtillid til dem søndag eftermiddag, men dybest set er det ligegyldigt, hvem der scorer, mener Johnny Thomsen.

– Det er ligegyldigt, hvem der scorer, men det kunne være rart for vores angriberes selvtillid, hvis de kommer i gang med at score, siger højrebacken.

Randers FC har fire point op til Brøndby IF.

Læs også: Medie: Real Madrid har fundet Marcelo-afløser

INGEN KOMMENTARER