Neville: Pressen finder altid noget at kritisere

Neville: Pressen finder altid noget at kritisere

922
0
DEL

Gary Neville er ved at være træt af den spanske presse og har udtalt, at det virker som om at medierne altid kan finde noget at være utilfredse med.

Neville blev udspurgt af pressen efter søndagens 3-1-nederlag til Atletico Madrid. Her blev Alvaro Negredo først bedt om at varme op for herefter at blive bedt om at sætte sig ned igen og så til sidst blive bragt på banen. Den 41-årige træner ville dog ikke kommenterer den halv-komiske situation:

 

– Jeg har ikke noget at sige omkring udskiftningen. Jeg havde ikke set at Santos var blevet udvist og derfor ombestemte jeg mig i forhold til Negredo. Det var et øjebliks forvirring, sagde Neville ifølge SkySports.

Læs også: Valencia sætter Europa-rekord

– Når vi taber virker det som om at der altid er noget at kritisere. Vi spillede godt i 70 minutter, men i fokuserer på en udskiftning. Det er absurd.

I aften møder Valencia Athletic Bilbao i Europa League. I deres seneste indbyrdes opgør i La Liga tabte Nevilles mandskab 3-0. Noget, der helst ikke skal gentage sig:

– Jeg vil ikke kalde det hævn, for alle kampe er forskellige, men vi må være positive, have selvtillid og give alt hvad vi har.

Der er kampstart klokken 21:05.

 

INGEN KOMMENTARER