Ranieri: Vi er som Forrest Gump

Ranieri: Vi er som Forrest Gump

905
0
DEL

Claudio Ranieri og Leicester er flyvende for tiden. Træneren sammenligner nu sine spillere med legendariske Forrest Gump. 

Forrest Gump er en film fra 1994, hvor hovedrollen spilles af Tom Hanks, der er den klodsede, mindre intelligente mand, der lærer at sætte det lange ben forrest på opfordring fra hans elskede Jenny.

Claudio Ranieri sammenligner nu sit hold med filmen, da han mener, at det er en lignende tilgang, hans førerhold tager til sine kampe.

– Jeg har stor tillid til holdet. I sidste sæson udmærkede Leicester sig med en stærk sæsonafslutning, og det betyder, at udholdenheden på holdet er fantastisk. Hvorfor skulle vi ikke kunne fortsætte med at løbe, løbe og løbe? Vi er som Forrest Gump, siger Leicester-træneren ifølge engelske medier og fortsætter:

– Spillerne ved, at de gør det godt, men vi har ikke opnået vores mål endnu. Så længe manageren og spillerne kan gøre fansene lykkelige, er det fantastisk.

I morgen møder Leicester Liverpool på Anfield, hvor Premier League nummer et skal forsøge at slå det andet Liverpool-hold for anden uge i træk, efter man slog Everton i sidste runde.

INGEN KOMMENTARER