Rasmus Falk: Koncentrerer mig om OB

Rasmus Falk: Koncentrerer mig om OB

687
0
DEL

Der har i den seneste tid været mange rygter om Rasmus Falks fremtid. Senest er den teknisk dygtige spiller blevet rygtet til Brøndby, men hovedpersonen selv understreger, at han koncentrere sig om OB på nuværende tidspunkt.

Endnu engang var Rasmus Falk en af de helt store oplevelser på banen i OBs kamp mod Viborg tidligere i dag. Efter kampen slap OBs darling dog ikke for at få spørgsmål om fremtiden, og om de mange rygter der sender ham til Brøndby.

– Jeg kan godt forstå fansene. Det er klart, at de gerne vil have, at jeg bliver. Lige nu er det også det, jeg koncentrerer mig om. Jeg udelukker ikke en forlængelse med OB, sagde Rasmus Falk efter kampen til TV3Sport.

Rasmus Falk kommenterede samtidig lidt på sin egen præstation i dagens kamp mod Viborg, og han mener, at det kun var et mål, han manglede for at fuldende en god præstation.

– Jeg synes, at jeg spillede en god kamp. Jeg ville gerne lige have scoret også, men den ramte stolpen, og sådan er det. Man kan altid lægge på, men det var en god kamp for mig.

Rasmus Falk har kun scoret et enkelt mål i denne sæson, men til gengæld har den teknisk stærke OB-spiller lavet hele seks assists i indeværende sæson.

INGEN KOMMENTARER