Ray Parlour: Wenger er nødt til at lave store signings

Ray Parlour: Wenger er nødt til at lave store signings

2255
0
DEL

Den tidligere Arsenal-spiller, Ray Parlour, mener, at Wenger bør hente markante forstærkninger til klubben i næste transfervindue. Det fortæller han til Sky Sports.

Selvom Premier Leagues førerhold, Leicester, har indtaget førstepladsen længe efterhånden, lignede Arsenal også længe favoritter til at vinde mesterskabet. Det gør de ikke længere, og nu indtager London-klubben fjerdepladsen, efter weekendens skuffende 1-1 hjemme mod Crystal Palace.

Parlour, som selv vandt tre mesterskaber med Arsenal, er heller ikke i tvivl om, at Arsenal ærgrer sig over den måde sæsonen er endt på.

– De vil være skuffede, de havde en rigtig god chance for at vinde ligaen. De har igen vist sig, ikke at være stærke nok, siger Parlour.

– Han er nødt til at lave nogle store signings, det er der ingen tvivl om. I sommertransfervinduet er de nødt til at gå ud og få fat i disse spillere (verdensklassespillere, red.), for at komme op på et niveau som City og klubber som dem, for det bliver en meget kompetitiv liga næste år.

Om Parlour tænker på nogle bestemte signings, melder han ikke noget om, men der har gennem sæsonen været rigeligt med rygter om diverse stjerneangribere.

Arsenals næste kamp er på torsdag, hjemme mod West Bromwich. Arsenal tabte det omvendte opgør med 2-1 i efteråret.

INGEN KOMMENTARER