Real Madrid-lån: Det vil være en fornøjelse at blive i Valencia

Real Madrid-lån: Det vil være en fornøjelse at blive i Valencia

815
0
DEL

Real Madrid-russeren Denis Cheryshev, der i øjeblikket er udlejet til Valencia, har udtalt, at han vil være glad for at blive i Valencia.

Cheryshev har imponeret siden han, i slutningen af januar, kom til Valencia fra Real Madrid. Han har således scoret sejrsmålene imod henholdsvis Espanyol og Malaga. Hans lejeaftale gør sig dog kun gældende frem til sommer, men hovedpersonen selv vil gerne blive i Valencia.

– Det vil være en fornøjelse [at blive i Valencia], udtaler Cheryshev til Superdeporte.

– Jeg er faldet godt til og alle har taget fænomenalt godt imod mig.

Cheryshev er dog godt klar over, at det ikke er op til ham, hvorvidt han er Valencia-spiller efter sommerferien. Han er derfor bevidst om at nyde øjeblikket og desuden fokuseret på at hjælpe holdet.

– Det kommer ikke 100 % an på mig, hvorvidt jeg skal blive her.

– Nu vil jeg bare nyde det, fokusere på mit arbejde og hjælpe holdet.

– Jeg fandt et ydmygt og hårdtarbejdende hold, hvorefter vi røg ind i en svær tid.

– Vi genfandt det vi manglede trin for trin. Nu går det igen godt for holdet, både i ligaen og i Europa. Forhåbentlig bliver det ved sådan.

Valencia står overfor en kæmpe opgave i denne weekend, hvor en kamp imod Atletico Madrid venter. Cheryshev mener dog ingenlunde, at en Valencia-sejr er umulig.

– Atletico kommer til at demonstrere, hvilket hold de har.

– De er meget kompakte og indkasserer ikke mange mål. Vi må tage vores våben med på banen og ikke være bange for at spille imod dem.

– Hvis vi går på banen med troen på en sejr, så vil en sejr være mulig.

INGEN KOMMENTARER