Riddersholm: Glæder mig helt vildt

Riddersholm: Glæder mig helt vildt

660
0
DEL

Glen Riddersholm glæder sig til at komme i gang med sit nye job i AGF, som starter på den anden side af nytår. 

Glen Riddersholm smuttede i sommer fra FC Midtjylland efter at have ført dem til mesterskabet. Efter et halvt år væk fra trænerrollen starter træneren nu hos en af FC Midtjyllands rivaler AGF.

Og han glæder sig som et lille barn:

– Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme igang. Jeg føler, at jeg har forberedt mig så godt som muligt på forhånd, men jeg glæder mig meget til at hverdagen og virkeligheden rammer, siger Glen Riddersholm til bold.dk og fortsætter:

– Jeg har fået et godt og stærkt indtryk af helheden i klubben. Jeg glæder mig meget til i fællesskab med en række andre mennesker at skabe en ny spændende tid i AGF.

Glen Riddersholm glæder sig især til at lære truppen og menneskerne omkring holdet at kende:

– Det er ambitiøse og veluddannede folk som er i klubben, og de er sultne efter at skabe et bæredygtigt og succesfyldt AGF-hold.  Det er sådan nogle ting, som spillede ind, da jeg tog beslutningen om, at AGF var en rigtig interessant udfordring, siger træneren.

AGF har savnet noget stabilitet i dette halvår af Superligaen, men det skal ændres nu, siger Glen Riddersholm:

– Samarbejde bliver en meget essentiel og vigtig, hvis man skal have succes. Det gælder om, at få mange af de individuelle spillere med mange spidskompetencer, som er i truppen i dag, til at præstere stabilt og ikke som man har kunne se tidligere, hvor de har præsteret på rigtigt højt niveau og nogle gange på ikke så højt niveau.

– Der er nogle mellemregninger, som man skal ind og arbejde med, og det vil jeg forsøge at sætte mit præg på, afslutter Riddersholm.

INGEN KOMMENTARER