Ronaldo: Hadet motiverer mig

Ronaldo: Hadet motiverer mig

772
0
DEL

Den portugisiske superstjerne er ofte grundet sin være- og spillemåde blevet beskyldt for at være egoistisk og arrogant. Beskyldninger som disse motiverer den 30-årige Real Madrid-stjerne.

Cristiano Ronaldo er en herre, som deler fodboldverdenen. Enten kan man ikke få nok af portugiserens finurlige finter, eller kan man ikke udstå synet af verdensstjernen. Hvis man hører til sidstnævnte kategori er man, ifølge manden selv, en af grundene til, at han er så succesfuld.

– Jeg er ikke en af de mest ydmyge personer i verden, fortæller Real Madrid-topscoreren i et interview til britiske The Times og fortsætter:

– Jeg har ikke noget imod, at folk hader mig, eftersom det skubber mig i den rigtige retning. Når jeg spiller på udebane, vil der altid være folk, som hader mig, men det er godt, afslører han og afslutter:

– Du bliver nødt til at se positivt på de hadefulde kommentarer. Jeg har brug for en fjende. Det er en del af spillet.

Cristiano Ronaldo og Co. indtager i øjeblikket en delt førsteplads i den bedste spanske række, La Liga.

INGEN KOMMENTARER