Rygte: Diego Simeone til Chelsea

Rygte: Diego Simeone til Chelsea

1333
0
DEL

Diego Simeone, der rygtes til at forlade sin nuværende post i Atletico Madrid næste sommer, skulle eftersigende være et meget varmt navn i Chelsea. Det siges dog at store og meget dyre forandringer i klubben er nødvendige, hvis den succesfulde træner skal kunne lokkes til klubben fra London.

Atletico Madrids nuværende cheftræner skulle eftersigende stå rigtig højt på Chelseas ønskeseddel. Den nuværende træner Jose Mourinho er i sandhed under pres. Et pres, der ingenlunde blev mindre i lørdags, hvor Chelsea måtte tage fra Stoke med et nederlag i bagagen. Alt i alt har Chelsea nu tabt 10 ud af 19 kampe i denne sæson.

Noget der derudover er vand på rygtemøllen er, at Simeones assistenttræner skulle have lært engelsk forud for et potentielle ryk til Premier League.

Den tidligere argentiske landsholds og VM spiller skulle dog eftersigende være dybt bekymret over den nuværende trup og den forfærdelige kurs, Chelsea lægger for dagen i øjeblikket.

Han mener at de behøver store investeringer og vil derfor have stærk kontrol over handlen med spillere.

Chelseas ejer Roman Abramovich er stadig i tvivl om Mourinhos fremtid. Meget tyder dog på at den russiske milliardær har i sinde, at give Mourinho alle mulige chancer for at få vendt skuden, inden han giver den karismatiske portugiser en fyrreseddel.

Indtil videre har Mourinhos første 12 kampe i Premier League resulteret i syv nederlag. Det sidste nederlag kom, som sagt, i hus så sent som i lørdags, hvor Chelsea besøgte Stoke.

Chelseas næste kamp er en hjemmebanekamp mod Norwich, efter landskampspausen. Det må forventes at Mourinho vinder denne kamp. Hans nuværende stilling som cheftræner i Chelsea kan allerede på nuværende tidspunkt vise sig at hænge i en meget tynd tråd.

Hvor om alting er, så befinder Chelsea sig på nuværende tidspunkt 13 point fra den fjerdeplads, der giver adgang til Champions League. Dette har fået mange af spillerne til at frygte, at de går glip af muligheden for at kvalificere sig til den præstigefyldte turnering. En skæbne, der uden ret meget tvivl vil betyde Mourinhos endeligt i Chelsea.

Diego Simeone og Pep Guardiola skulle være de langsigtede mål for Roman Abramovich. Hvorvidt disse trænere vil overveje Chelsea som deres næste arbejdsplads er på nuværende tidspunkt meget usikkert, især hvis klubben ikke formår at kvalificere sig til Champions League. Chelsea kunne derfor også overveje et comeback til Carlo Ancelotti eller den for nyligt fyrede Brendan Rodgers, som klubben også har erfaringer med fra tidligere. Disse trænere kunne være bud på et kortsigtet samarbejde med Chelsea, hvis der altså venter en Mourinho-fyring lige rundt om hjørnet.

Uanset hvad, så bliver det tidligst næste sommer at Simeone eller Guardiola kan tænkes at slutte sig til Chelsea. Bayern har eftersigende allerede gang i kontraktforhandlinger, der skal forhindre Pep Guardiola i at forlade dem. Hvad angår Simeone, så har The Mirror tidligere kunnet afsløre, at der vil være en række klausuler, der træder i kraft i forbindelse med hans afgang fra Atletico Madrid. Det skal have været disse klausuler, der tidligere har fået Simeone til at blive i stedet for at takke ja til tilbud fra eksempelvist Manchester City, der tidligere har været interesserede i den argentinske træner.

Interessen for den succesfulde Simeone er dermed stor og meget tyder på at sagens hovedperson, der i øvrigt ikke taler engelsk, vil være at finde i Premier League i fremtiden. Hvad enten det så bliver Chelsea eller en anden storklub må tiden vise.

INGEN KOMMENTARER