Rygte: Mourinho har allerede sit første indkøb klar i United

Rygte: Mourinho har allerede sit første indkøb klar i United

623
0
DEL

José Mourinho er kraftigt rygtet til Manchester United efter fyringen i Chelsea, og noget kunne tyde på, at der er noget om snakken. I hvert fald mener den engelske avis The Sun at vide, at portugiseren allerede har sit første indkøb i hænderne til United.

Ifølge The Sun er José Mourinho kun detaljer fra at blive ansat som ny manager i Manchester United, og derfor er skriverierne allerede i gang om, hvem portugiseren skal hente til klubben for at løfte holdets niveau, som Van Gaal ikke har formået at gøre det.

Der skulle angiveligt være tale om Wesley Sneijder, der tidligere har optrådt under José Mourinho i Inter, hvor de sammen vandt The Triple. Hollænderen der lige nu optræder i tyrkiske Galatasaray skulle Mourinho allerede have snakket med.

Wesley Sneijder er efterhånden blevet 31 år. Sidste sommer var hollænderen også tæt på et skifte til Manchester United, men det blev aldrig en realitet. Nu ser det dog ud til, at den offensive profil kan være på vej til England.

Det er endnu ikke blevet bekræftet, at José Mourinho bliver den nye manager i Manchester United, og den nuværende manager Louis Van Gaal er heller ej blevet fyret endnu.

 

INGEN KOMMENTARER