Rygte: Ronaldo & Ramos har indgivet transferanmodning – vil forlade Real Madrid

Rygte: Ronaldo & Ramos har indgivet transferanmodning – vil forlade Real Madrid

2984
0
DEL

Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos har angiveligt begge indgivet en transferanmodning til Real Madrids klubpræsident Florentino Perez i kølvandet på holdets derbynederlag til Atletico Madrid. 

Bølgerne er gået højt efter Real Madrids nederlag til bysbørnene fra Atletico. Først blev Cristiano Ronaldo citeret for at sige, at hvis alle var på hans niveau i Real Madrid, havde de ført an i La Liga.

Portugiseren skyndte sig dog at meddele, at hele verdenspressen havde taget citatet ude at kontekst, og at han kun mente det fysiske niveau ift. skader og ikke et generelt, spillemæssigt niveau.

Ikke desto mindre har det været en stor historie i Spanien, og nu dukker en ny op.

Læs også: Messi åbner for muligheden om at spille i hjemlandet

Således melder det spanske tv-program El Chiringuito, at Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos dukkede op på klubpræsident Florentino Perez’ kontor efter nederlaget til Atletico Madrid og meddelte, at de ønsker at forlade Real Madrid til sommer.

Ifølge El Chiringuito prøvede Perez at berolige Cristiano Ronaldo og få ham til at genoverveje tingene, mens Sergio Ramos, der underskrev en ny aftale i sommer, på en mere rolig facon bad klubpræsidenten lytte til eventuelle bud i det kommende transfervindue.

Læs også: Tyrkisk storklub er udelukket af europæisk fodbold næste sæson

INGEN KOMMENTARER