Rygte: Zidane og Guardiola kommer til at kæmpe om Pogba

Rygte: Zidane og Guardiola kommer til at kæmpe om Pogba

1305
0
DEL

Både den kommende Manchester City-træner, Pep Guardiola, og den nuværende Real Madrid-træner, Zinedine Zidane, har eftersigende indstillet sigtekornet på den ekstremt talentfulde franskmand, Paul Pogba.

Ifølge rapporter fra Spanien, så er Real Madrid desperate for at lande den 23-årige franskmand. Det har længe været et håndfast rygte, at Guardiolas førsteprioritet som ny træner i Manchester City, hvad angår spillerkøb, skulle hedde Paul Pogba, men nu har Real Madrid eftersigende indstillet sigtekornet.

Diario Sport meddeler, at Manchester City skulle være villig til at betale omkring 750 millioner for Paul Pogba. Udover den store overgangssum, så skulle Manchester City også have en kontrakt klar, der sikrer Pogba en ugeløn på omkring tre millioner kroner.

Pep Guadiola skulle eftersigende være så interesseret i Paul Pogba, at han allerede har informeret sin kommende arbejdsgiver, Khaldoon Al Mubarak, besked om sin interesse. Al Mubarak er direktør i Manchester City.

Det kan også tænkes, at Real Madrid vil kæmpe med næb og klør for franskmanden. Den hovedsagelige grund lige nu må siges at være de løse ender, der præger klubben. Fremtiden er stadig særdeles uklar for flere af klubbens stjerner. Spillere såsom Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Isco og Toni Kroos.

Pogba har tidligere udtalt, at han godt kunne tænke sig, at arbejde for den tidligere Barcelona-træner, der altså snart overtager roret i Manchester City, så det er dermed meget muligt, at Premier League-klubben har de stærkeste kort på hånden i forhold til den eftertragtede franskmand.

INGEN KOMMENTARER