Schmeichel: Godt, at fejlen skete her

Schmeichel: Godt, at fejlen skete her

989
0
DEL

Kasper Schmeichel mener, at det var godt, at kommunikationsfejlen, der førte til en skotsk scoring, opstod i en træningskamp. 

Tirsdag aften gæstede det danske landshold Skotland i en testkamp, og euforien fra torsdagens flotte sejr over Island sivede, da Danmark tabte med 1-0 på et bizart mål, som Daniel Agger må tage hovedansvaret for.

Hvis fejl skal ske, så er det godt, at tirsdagens kamp blot var en træningskamp, mener Kasper Schmeichel.

– Det er en træningskamp, hvor vi skal afprøve nye ting, og hvis fejlene skal ske, er det godt, de sker her, siger Schmeichel.

– Et mål er et mål, så om det er dumt eller ej, er det et mål. Det er ligegyldigt, hvilket mål man lukker ind, så prøver man at undgå det.

Læs også: Agger erkender fejl: Må losse Schmeichel ned om nødvendigt

– Vi kom ikke særlig godt i gang i kampen. De lagde et højt pres, og vi holdt ikke godt fat i bolden. Det kom først i slutningen af første halvleg, forklarer den danske landsholdsmålmand videre.

Selvom euforien led et knæk efter nederlaget til Skotland, fastslår Kasper Schmeichel, at den første samling under Åge Hareide har været god.

– Det er meget spændende. Vi har været meget positive omkring, hvad der er sket i denne samling, og vi glæder os til næste gang.

Kasper Schmeichel står noteret for 19 A-landskampe efter tirsdagens nederlag i Glasgow.

Læs også: Officielt: Aston Villa skal have tredje manager på fem måneder

INGEN KOMMENTARER