Sen Pusic-scoring sikrede FCM sejren

Sen Pusic-scoring sikrede FCM sejren

1235
0
DEL

En sen hovedstødsscoring til 2-1 af indskiftede Martin Pusic sikrede FC Midtjylland alle tre point i fredagens kamp mod Randers. 

Det lignede længe en pointdeling mellem FC Midtjylland og Randers fredag aften på MCH Arena, som dannede ramme om første kamp i ALKA Superligaen efter landsholdspausen.

En tidlig scoring af forsvarsgeneralen Erik Sviatchenko sikrede FC Midtjylland en føring på 1-0. Tre minutter var der blot gået, fra dommeren havde fløjtet kampen i gang. Den danske landsholdsspiller fik sat panden på bolden efter et langt indkast fra forsvarskollegaen Kian Hansen.

Efter den tidlige scoring satte de forsvarende danske mestre sig tungt på opgøret med et klart overtag målt på antal chancer. Bortset fra en enkelt halvstor chance til Randers’ Viktor Lundberg var det hjemmeholdet fra Heden, der kom til mest.

Randers kom til gengæld rigtig godt ud til anden halvleg, og allerede efter fem minutters spil udmøntede det sig i en scoring.

Jeppe Tverskov fik efter en halvskidt clearing fra FCM-reservemålmanden Mikkel Andersen på et hjørnespark knaldet bolden i mål til stillingen 1-1.

Scoringen efter en standardsituation kom som et chok for midtjyderne, som selv er berømte for at score en stor procentdel af deres mål på dødbolde, og derfor fik Randers taget et klart greb om kampen, og den kronjyske fodboldklub kom da også frem til et pænt antal chancer.

Hen mod slutningen af kampen gik gassen dog lidt af ballonen for udeholdet fra Randers, og det havde fatale konsekvenser.

Således kunne indskiftede Martin Pusic pande bolden i mål fire minutter før tid på et oplæg fra midtbanedirigenten Jakob Poulsen.

Kampen endte 2-1 til Superliga-førerholdet FC Midtjylland, og Randers vil være skuffede efter en flot anden halvleg på MCH Arena.

INGEN KOMMENTARER