Sky: Manchester City tæt på Gündoğan

Sky: Manchester City tæt på Gündoğan

1055
0
DEL

Kilder fra Sky Sports erfarer, at Manchester City er i forhandlinger med Dortmund om et køb af 25-årige Ilkay Gündoğan. 

Den tyske midtbaneprofil har længe været rygtet væk fra Dortmund, med interesse fra nogle af de helt store klubber, såsom Real Madrid. City har også længe været meldt interesserede, da den kommende City-manager, Pep Guardiola, skulle have et godt øje til midtbaneprofilen.

Ifølge Sky Sports, er City nået langt i forhandlingerne med Dortmund, men enighed om prisen skulle stadig mangle. Angiveligt er det omtrent 75 millioner kroner, der skiller de to klubber.

De lyseblå fra Manchester skulle være villige til at give cirka 260 millioner kroner, mens de sortgule fra Dortmund forlanger 335 millioner kroner.

Gündoğans kontrakt med Dortmund udløber i sommeren 2017, og den tyske landsholdsspiller har ikke vist nogen intentioner om at forlænge kontrakten. Da Dortmund ikke vil lade Gündoğan gå gratis i 2017, har City derfor klare fordele i forhandlingerne.

Kilder fra City har, ifølge Sky Sports, allerede bekræftet, at klubben har holdt et møde med Gündoğans onkel, og agent, Ilhay Gündoğan. Til mødet skulle parterne være blevet enige om en kontrakt, der sikrer Gündoğan 45 millioner kroner om året, efter skat.

Meget tyder derfor på, at transferen bliver en realitet. Dortmund-træner, Thomas Tuchel, udtrykte også sin tvivl om sin midtbaneprofils fremtid i et interview, i marts måned.

– Jeg ved hvad vi kan tilbyde ham (Gündoğan, red.), og hvis det ikke er nok, til at få ham til at blive, så må det være sådan.

Den 25-årige box-til-box-spiller har i denne sæson scoret 3 mål, og leveret 7 assists, i 37 kampe.

INGEN KOMMENTARER