Snup en fodboldrejse til Manchester United og mærk suset

Snup en fodboldrejse til Manchester United og mærk suset

2335
0
DEL
Foto: shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Hvis det er blevet tid at udleve, eller gentage, drengedrømmen, så bestil din fodboldrejse til Manchester United nu, og nedtællingen er i gang. For her kan man virkelig tale om, at der noget at se frem til for de fodboldinteresserede. Atmosfæren, ikke blot på stadion, men i store dele af Englands tredjestørste by er sitrende af spænding og forventning, når der er udsigt til dyst på grønsværen.

Manchester United er, som alle fodboldelskere ved, en af de største og mest vindende klubber i verden. Trofæerne står nærmest i kø, og der er næsten ingen grænser for hvor mange internationale topspillere der har tørnet ud for klubben. Når du står med Manchester United billetter i hånden ved du, at nu skal du opleve fodbold i absolut verdensklasse.

Tag en fodboldtur til The Theatre of Dreams med garanti for stemning

Når Old Trafford kaldes drømmenes teater, kan det jo hænge sammen med, at det er her, at Englands mest succesrige fodboldhold har haft hjemmebane siden 1910. Det er et par dage siden, og siden da har Manchester United skabt store øjeblikke, og fejret talrige triumfer lige her.

Og det kan man næsten mærke, hvis man er lidt nostalgisk anlagt, når man træder ind på det legendariske stadion. Enorme Old Trafford har plads til omtrent 75.000 begejstrede tilskuere, og med billetter til Manchester United får du mulighed for en særlig rundvisning i de hellige haller. Her kan du også gå på opdagelse i det særlige Man U fodboldmuseum.

Det fortælles, at Victorias første ord til sin senere udkårne, David Beckham, var: ”kommer du tit her?”. Hvor det skete? På Old Trafford naturligvis…

Men hvis du er mere til fodbold end til stævnemøder, så skal du opleve The Red Devils live, sådan helt i virkeligheden.

Det behøver slet ikke at være besværligt at se topfodbold

Der kan ikke herske nogen som helst tvivl om, at Manchester United på alle måder er et storhold. Det betyder så blandt andet også, at der kan være ret meget rift om billetterne. Dette gør sig ikke mindst gældende til de helt store internationale kampe, og de traditionsrige opgør mod rivalerne fra Manchester City, Liverpool, Arsenal og Leeds United.

Af den grund kan det være en rigtig god idé, at være ude i god tid, hvis man vil sikre sig adgang til drømmenes teater. Begynd derfor allerede nu at finde datoer og sammenlige priser på Manchester United billetter, så du kan finde den fodboldrejse der passer til dig.

Du kan endda vælge at gøre det ekstra nemt for dig selv, og måske vennerne, ved at vælge en fuld pakke, der både inkluder fly, hotel og billetter til stadion. Men det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvor meget du selv vil arrangere.

En fodboldrejse til Manchester United er meget mere en bare en kamp

Det er hele stemningen omkring kampen, lyden af forventningsfulde entusiastiske fans, kolde øl, og smuk, melodisk skråleri i fællesskab. Det er og bliver noget helt andet end en lørdag eftermiddag foran fjernsynet. Byen selv har rødder i det traditionelt industrielle Nordengland, men er i dag en moderne storby med et par millioner indbyggere. Den har alt hvad man kan begære inden for shopping, pubber, museer, kultur- og natteliv.

Der findes mennesker der hævder, at Old Trafford er fodboldens Mekka. Hvis det er sandt, må en fodboldrejse til Manchester United vel betegnes som en art pilgrimsfærd. Men selv om man ikke har tilbøjelighed til den slags småreligiøse tanker, ligger der alligevel store oplevelser og venter. Det handler bare om at finde den rejser man har lyst til, og så af sted til fodboldfest i Manchester.

INGEN KOMMENTARER