Spilforslag: Real Betis – Real Madrid

Spilforslag: Real Betis – Real Madrid

1223
0
DEL

I den fjerde runde i spanske La Liga møder et toptunet Real Madrid et haltende Betis-hold på udebane. Hjemmeholdet er inde i noget af en målkrise, og har ikke scoret i deres seneste syv kampe. Vi sætter pengene på gæsterne, som vi tror vinder stort.

Den nye cheftræner Zinedine Zidane har haft en fantastisk start i Real Madrid efter Rafael Benitez afgang. De første to kampe udraderede Real Madrid både Deportino La Coruna og Sporting Gijon med de imponerende resultater 5-0 og 5-1. På nuværende tidspunkt ligger Real Madrid på en tredjeplads med 43 point i 20 kampe lige efter rivalerne Barcelona, som de kun har et point op til. Real Madrid er for alvor kommet i gang igen, og det skyldes selvfølgelig trioen B.B.C., der består af (B)enzema, (B)ale og (C)ristiano Ronaldo. Benzema har slet ikke været til at stoppe de sidste par kampe, og han er nu oppe på 16 mål i 20 kampe. Desværre er der risiko for, at han må sidde ude på søndag, når de møder Betis. Førnævnte Bale har problemer med baglåret og er rygtet til at sidde ude i 2-3 uger.

Når hjemmeholdet Betis møder giganterne Real Madrid bliver det ikke en let opgave på nogen måde. Betis er inde i en forfærdelig målkrise, hvor det er blevet til 0 mål i deres seneste syv kampe. Af de syv kampe er det blevet til fem nederlag og to uafgjorte. Faktisk er det ikke blevet til en eneste sejr i holdets seneste 10 kampe. Dette resulterede også i, at klubben valgte at fyre tidligere chef-træner Pepe Mel. Betis har desuden flere skader, hvor nævneværdige spillere som Piccino, Westermann og Alvaro må sidde ude. Klubben ligger på nuværende tidspunkt på 15. pladsen med 21 point i 20 kampe.

I de seneste fem indbyrdes opgør, er Real Madrid meget overlegne med fire sejre og et nederlag. De seneste to indbyrdes kampe er endt hele 5-0 til Real Madrids favør. Betis ligner derfor ikke et hold, der kan tage noget som helst med sig, når de på søndag møder et farligt Real Madrid-hold.

På trods af lidt skader i angrebet så tror vi, at Real Madrid igen knuser deres modstandere. Vi satser derfor på endnu en målrig kamp, og spiller Real Madrid til at vinde med mere end et mål (-1) til odds 1.77 hos Danske Spil. Hvis man tør, kan det også anbefales at spille dem til at vinde med flere.

INGEN KOMMENTARER