Ståle afslører: Ukrainsk storhold jagtede Delaney

Ståle afslører: Ukrainsk storhold jagtede Delaney

833
0
DEL

Thomas Delaney har været en af FCKs helt store profiler igennem en længere periode, og derfor er det heller ikke uhørt, at store hold har vist interesse. Ståle Solbakken afslører nu, at et ukrainsk storhold har været på jagt. 

FC København har i dén grad tur i den i øjeblikket, hvor det da også er symbolsk, at de indtager førstepladsen i Alka Superligaen. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at flere af klubbens profiler vil være eftertragtede.

I et stort interview med tribunen.com afslører Ståle Solbakken, at Thomas Delaney i sommers var meget eftertragtet, men også Nicolai Jørgensen vil være en populær herre på markedet:

– Hvis Nicolai skal videre, så kræver det jo, at der kommer bud på ham, og det afhænger selvfølgelig af hans form og præstationer. Det kan ske. Thomas Delaney, det er jo lidt det samme. Der har været interesse for ham fra Dynamo Kiev, men det blev aldrig til en konkret henvendelse. Det var bare interesse, men det er jo spillere, som ikke er lette at finde afløsere for, men vi holdes jo orienteret, siger den norske træner til tribunen.com.

Ligeledes ser nordmanden også den unge profil Daniel Amartey som en jagtet mand:

– Ja, det er meget sandsynligt, hvis det rigtige bud kommer. Sådan er gamet. Og det accepterer jeg. Økonomi spiller en stor rolle i moderne fodbold, og ved ikke at opnå et delmål som europæisk gruppespil, så mangler der penge i regnskabet og en konsekvens kan være spillersalg, forklarer Solbakken.

 

INGEN KOMMENTARER