Ståle: Kusk har spillet langt over forventning

Ståle: Kusk har spillet langt over forventning

726
0
DEL

Kasper Kusk er kommet godt i gang med sin karriere i FC København, hvor han indtil videre har været involveret i 14 mål i sine første 19 kampe for hovedstadsklubben. Han imponerer sin norske træner. 

Kasper Kusk blev i starten af sin FCK-tid kritiseret for ikke at have ramt sin optimale form, men det er han i allerhøjeste grad kommet efter. Han står efter sine første 19 kampe noteret for syv mål og syv assists.

Kusk har i særdeleshed bidraget til FCKs nuværende succes, og det imponerer Ståle Solbakken, at han har fået en så stor indflydelse så hurtigt.

– Kasper har måske ikke spillet op til sit bedste, men der kommer altid noget fra ham. Det handler måske lidt om fysik. At han både har energien til at foretage sine ryk, men også til at forsvare, siger den norske træner til bold.dk og fortsætter:

– Han skal bygge på fysisk hele tiden. Jeg synes, at han spillemæssigt nærmer sig der, hvor han skal være. At han har været med i så mange mål er langt over det forventede.

Ståle Solbakken understreger dog, at forskellen på hans rolle i AaB og hans rolle i FCK er markant anderledes.

– Selvom AaB kom som mestre, så åbnede kampene sig for dem, for det var et hold alle andre troede, de kunne slå. Når hold møder FCK, tror de måske ikke lige så meget på, at de kan vinde, og derfor trækker de sig ned, så der bliver mindre rum at spille i, siger den skaldede træner til slut.

Kasper Kusk kom tilbage til dansk fodbold efter et års mislykket ophold i hollandske Twente.

INGEN KOMMENTARER