Ståle Solbakken og Thomas Frank i verbal infight

Ståle Solbakken og Thomas Frank i verbal infight

1027
0
DEL

Der blev affyrede tunge skyts fra begge lejre i TV3+-studiet umiddelbart efter søndagens derby på Brøndby Stadion. 

Gårsdagens derby ændrede markant karakter efter en lille time, da F.C. Københavns Federico Santander modtog sit andet gule kort. I hele første halvleg var det ellers udeholdet fra Østerbro, der var kommet frem til de største chancer, men københavnerne måtte stå dybt i eget felt for at afværge Brøndby.

Da de 90 minutter var rundet, stod det stadig 0-0 på tavlen, og begge mandskaber måtte tage til takke med et enkelt point.

I det efterfølgende tv-indslag dukkede både F.C. København-manager Ståle Solbakken og Brøndby-cheftræner Thomas Frank op, og det udviklede sig til mundhuggeri og mest mulig sarkasme for at sætte modstanderen i så dårligt lys som muligt.

– Vi vælger lidt forskellige strategier. Jeg synes, at FCK gør det fantastisk og har gjort det fantastisk i 10 år. Og de vil gerne være den største, så nogle gange synes jeg, at man skulle vise lidt mere format og ikke brokke sig over tingene, indledte Thomas Frank med at sige.

– Men altså – vi vil gerne vinde. Thoms Frank har udtalt, at han har den bedste keeper, Europas bedste midtstopper og Danmarks bedste midtbanespiller, de bedste fans og det bedste socialdemokrati. Og så må man jo gå ind for at vinde. Vi vil være bedst. De vil være nummer tre. Det er forskellen på de to klubber: De er nummer tre, vi er nummer et og så har vi begge en god søndag, svarede Ståle Solbakken kækt.

– Det er ok med Ståle. Han ved jo godt, at jeg respekterer ham meget og er en rigtigt dygtig træner. Og jeg har respekt for, at de altid melder ud, at de er de bedste. De har den største økonomi, og derfor synes jeg, at det er det rigtige, de gør. Jeg tror også godt han ved, at de skal lægge tryk på os. Vi er lidt under det, forklarede Brøndby-træneren Thomas Frank, inden han understregede, at han ikke ønskede at give igen:

– Nej. Så står vi i den her kamp, og det er der slet ingen grund til. Han ved godt, at vi har en noget mindre økonomi.

– Hvis du har så gode spillere og så gode fans, så må du ligge ambitionerne lidt højere, så vi kan se, hvem der er bedst, fortalte Ståle Solbakken med tydelige referencer til det, Thomas Frank havde udtalt i løbet af ugen.

Til sidst rundede Ståle Solbakken af med at sige, at han ser frem til en duel mod Brøndby resten af året som svar på, at Thomas Frank påpegede, at han faktisk synes, at Rønnow, Agger og Kahlenberg faktisk er nogle af de bedste spillere i ligaen.

INGEN KOMMENTARER