Ståle: Startelleveren er endnu ikke fastlagt

Ståle: Startelleveren er endnu ikke fastlagt

662
0
DEL

Alka Superligaen starter for FC København om blot en uge, hvor man i dag har sidste træningskamp imod Rosenborg. Dog er der stadig pladser at kæmpe om, siger Ståle Solbakken. 

FC København har en bred trup at arbejde med, og derfor er det svært at præcisere en fast startellever for træner Ståle Solbakken. Han fortæller også nu, at de fortrukne elleve fortsat ikke er fastlagt.

– Det hold der indleder mod Rosenborg vil være tæt på den endelige opstilling, men ikke nødvendigvis den som spiller mod Esbjerg næste søndag. Der er stadig nogle pladser at kæmpe om. Foreløbig ligger det fast, at Robin og Kaminski spiller en halvleg hver både søndag og mandag, hvor vi møder Vejle i Reserveligaen. De er stadig meget lige, så vi vil gerne have disse kampe med i vurderingen, før vi vælger hvem der skal stå i Alka Superligaen, siger den norske træner til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Stephan Andersen er naturligvis uaktuel for spil på grund af sin ankelskade, og desuden har Youssef Toutouh døjet med en mindre lårskade fra AIK-kampen i Dubai, og han spiller hverken søndag eller mandag. Til gengæld ligger det fast, at Danny Amankwaa, der begyndte at træne med i fuldt omfang i Dubai, spiller på mandag mod Vejle, afslutter Ståle Solbakken.

Alka Superligaen starter allerede om fem dage, hvor OB og AGF tørner sammen.

INGEN KOMMENTARER