Stjernemøde i Paris – Zlatan vs. Ronaldo

Stjernemøde i Paris – Zlatan vs. Ronaldo

803
0
DEL

I aften tager PSG imod Real Madrid i en direkte kamp om førstepladsen i Champions Leagues gruppe A. Selvom begge hold er stjernebesatte, er fokus især på to spillere; Zlatan mod Ronaldo.

Sergio Ramos, Toni Kroos, Karim Benzema, David Luiz, Ángel Di Maria og mange flere indtager græstæppet på Parc des Princes onsdag aften kl. 20:45, men de fleste vil alligevel have øjnene rettet mod hjemmeholdets Zlatan Ibrahimovich og spaniernes Cristiano Ronaldo, der begge kandiderer til Ballon d’Or-titlen, som uddeles til januar.

Tilsammen har de to angrebsivrige kometer scoret 771 mål i karrieren og mon ikke der kommer flere til samlingen i aftenens opgør?

Zlatan Ibrahimovich har ifølge TV2 leveret 329 mål og 137 assists på 585 kampe, mens Cristiano Ronaldo har brugt 603 kampe til at score 442 gange og lave 170 assists.

30-årige Cristiano har vundet 17 pokaler i sin professionelle karriere – heriblandt to af slagsen i Champions League. Ibrahimovich har vundet hele 24 pokaler, men aldrig en Champions League-titel.

Legenden Zinedine Zidane udtalte i sidste uge at PSG er et af Europas bedste mandskaber lige nu, og mener at de kandiderer kraftigt til at tage Champions-League-titlen i år. Aftenens kamp kan give et signal om magtforholdende i europæisk fodbold – og mellem to af de største spillere – Zlatan og Ronaldo.

Hvis man har hang til spil giver Zlatan Ibrahimovich som første målscorer 3,5 gange igen, mens Cristiano Ronaldo giver pengene 3,75 gange igen.

INGEN KOMMENTARER