Succesrig dansker på årets hold i Norge

Succesrig dansker på årets hold i Norge

648
0
DEL

Mike Jensen er en af de mest succesrige danskere i udlandet for tiden. Nu er danskeren endnu engang blevet valgt til årets hold i den norske liga, og det er faktisk tredjegang i træk, at den tidligere Brøndby-spiller kommer på årets hold i Norge. 

Mens nogle andre danskere har svært ved at finde fodfæste i udlandet, så må man så sandelig sige, at noget andet er tilfældet for danske Mike Jensen. Endnu engang er han således kommet på all-star holdet i Tippeligaen, og for leden satte han også kronen på værket i en fantastisk sæson for Rosenborg, da han i overtiden gav holdet sejren mod Aalesund.

Holdet er blevet sat udfra gennemsnitlige karaktergivninger i løbet af sæsonen, og det vidner noget om, at danskeren har holdt et højt niveau gennem hele året. Det er endda til trods for, at han tidligere var ude med problemer i blindtarmen.

Mike Jensen har lavet 13 assists i denne sæson, og derfor kalder den norske avis VG ham for assistkongen i Norge.

Den tidligere Brøndby-spiller er endnu ikke at finde i landsholdstruppen, men det kan da godt være, at Morten Olsen skal til at se sig om, hvis han skulle få afbud til de vigtige play-off kampe mod Sverige.

INGEN KOMMENTARER