Svensker fortryder FC København-skifte

Svensker fortryder FC København-skifte

1038
0
DEL

Alexander Kacaniklic skiftede i sommeren 2014 på en lejeaftale til FC København, hvilket han nu fortryder. Han kunne have valgt Southampton frem for den danske klub. 

FC København lejede den 1. september 2014 svenske Alexander Kacaniklic på en et-årig kontrakt, der dog kun kom til at vare seks måneder, før parterne skiltes ad. Det beskriver meget godt, hvordan svenskerens oplevelse i klubben var.

Og han fortæller da også nu, at han fortryder skiftet til FCK, hvor han i stedet kunne have valgt Southampton.

– Vi sad i bilen, min agent og jeg, og så sagde jeg til ham, “jeg tror, jeg vælger FC København i stedet”. Det kunne han slet ikke forstå, og jeg har fortrudt det siden, men det, som lokkede mig, var udsigten til at spille i et europæisk gruppespil. Jeg havde prøvet at spille i Premier League, så jeg var sulten efter at prøve Europa. Derfor valgte jeg FC København, siger kantspilleren til Ola Wennströms Webb TV og fortsætter:

– Set i bakspejlet skulle jeg være taget til Southampton. Men sådan er det – der er en mening med alt, og jeg trivedes godt i København og fik min drøm om et europæisk gruppespil opfyldt.

Svenskeren fik syv Superliga-kampe i den hvide trøje med to mål til følge.

INGEN KOMMENTARER