Sverige er forberedt – straffesparkskonkurrence intet problem

Sverige er forberedt – straffesparkskonkurrence intet problem

653
0
DEL

Det svenske fodboldlandshold er indstillet på, at alle kneb kan komme til at gælde i den altafgørende play-off kamp i morgen i Telia Parken mod Danmark. Derfor har holdet brugt forberedelserne til kampen på at træne straffespark i tilfælde af, at det hele skal afgøres fra 11-meter pletten.

Sverige vandt det første af to play-off opgør mod Danmark, og derfor er danskerne tvunget til at gå offensivt til værks, hvis de gerne vil med til næste sommers EM-slutrunde. Det kan dog godt blive svært for danskerne, for svenskerne har trænet på at sparke straffespark, da holdene godt kan komme ud i at skulle afgøre kampen fra pletten.

– Vi trænede lidt straffespark i går også. Det er noget helt andet, når det bliver afgørende, men vi har et antal gode straffesparksskytter, siger Hamrén.

– Vi har kigget på deres mulige straffesparksskytter, ligesom vi har set på, hvordan Kasper Schmeichel agerer på straffespark. Jeg tager gerne et straffespark, hvis jeg er på banen. Det har jeg det fint med, men det er et mentalt spil, siger Larsson.

Danmark og Sverige spiller i morgen klokken 20.45, og svenskerne er altså indstillet på, at det er marginalerne, der kan komme til at afgøre kampen.

INGEN KOMMENTARER