Terrys managerdrømme har ændret sig

Terrys managerdrømme har ændret sig

754
0
DEL

John Terry erkender, at han har ændret holdning til managerfaget. Han er ikke længere så skråsikker på, at det er den vej, han selv skal gå, når støvlerne er lagt på hylden. 

John Terry er efter alt at dømme færdig i Chelsea, når sæsonen er omme, men den bundrutinerede midtstopper har selv været ude og fastslå, at hans karriere endnu ikke er slut.

Når karrieren så en dag lakker mod enden, havde mange forventet, at John Terry ville gå trænervejen, fordi Chelsea-ikonet selv flere gange har været ude og lægge op til det, men det har han nu ændret holdning til, erkender han.

Læs også: Louis van Gaal afslører: Derfor bliver der hentet mange spillere til sommer

– Det var formentlig et par år siden. Det tager en del længere tid, end jeg havde forventet, siger John Terry til Daily Mail, da han bliver spurgt, hvorvidt han har en ambition om at komme ind i managerfaget.

– Men for mit vedkommende har det ændret sig. Jeg er ikke sikker på, at jeg ønsker at gå ind i det. Jeg har haft så mange managers og lært så meget.

Læs også: Avis: Manchester City-direktør vil bruge hele transferbudgettet på tre stjerner

Lige nu vil Terry dog ikke bruge så synderlig mange kræfter på at tænke over, hvad der skal ske, når karrieren er forbi. Han vil være i nuet og dedikere sig til karrieren inden for kridtstregerne.

– Mens jeg stadig har et par år i mig endnu, er mit fulde fokus på at give alt, jeg har, forklarer forsvarsgeneralen.

John Terry har spillet i Chelsea i hele sin professionelle karriere.

Læs også: Spansk avis: Barcelona var ude og scoute Dortmund-kvartet i topopgør

INGEN KOMMENTARER