Tidl. United-spiller: Det var en fejl at sælge Chicharito

Tidl. United-spiller: Det var en fejl at sælge Chicharito

718
0
DEL

Den tidligere Chelsea- og Manchester United-spiller Ray Wilkins mener, at man begik en fejl, da man solgte Javier Hernandez til Bayer Leverkusen. 

Målene har manglet i indeværende sæson for Manchester United, der i sommer valgte at skippe Javier ‘Chicharito’ Hernandez afsted, efter at han i sidste sæson havde haft et noget mislykkedet lejeophold i Real Madrid.

Salget af den mexicanske målræv er en fejl, fastslår Ray Wilkins, der tidligere har spillet på midtbanen for både Chelsea og Manchester United.

– Jeg forstår ikke helt, hvordan den fyr (Chicharito, red.) spiller uden for dette lands grænser, siger Ray Wilkins ifølge Alan Brazil Sports Breakfast.

– Han var et røverkøb til 8-10 millioner pund, 27 år gammel og skulle aldrig være blevet tilladt at smutte, fordi han er alt for talentfuld, fortsætter han.

Ray Wilkins udpeger i interviewet også en favorit i aftenens opgør mellem Manchester United og Chelsea.

– Jeg ville satse på en Chelsea-sejr, fordi jeg synes, at de har bedre spillere, siger Wilkins og fortsætter:

– Men man kan aldrig vide sig sikker, når man tager til Old Trafford. Det er et vidunderligt sted at spille.

– Hvis Guus (Hiddink, red.) spiller med Loic Remy fremme, tror jeg, at Chelsea kommer bedst ud af opgøret, siger han til slut.

Manchester United hentede Chicharito i sommeren 2010, og den 27-årige angriber nåede at nette 37 gange i Premier League over fire sæsoner.

INGEN KOMMENTARER