Tidligere Chelsea-manager: Mourinho skal beholde sit job

Tidligere Chelsea-manager: Mourinho skal beholde sit job

731
0
DEL

Den tidligere manager hos ‘The Blues’, Roberto Di Matteo, er overbevist om, at London-klubben skal holde sig til den 52-årige manager fra Setúbal. Klubben har nemlig brug for stabilitet.

José Mourinho er i øjeblikket en yderst presset herre i det engelske, da hans mandskab i øjeblikket indtager en katastrofal 16. plads efter 12 kampe i indeværende Premier League-sæson.

Ikke desto mindre mener Di Matteo, at stabilitet er nøglen til succes for Chelsea-mandskabet og minder samtidig kritikerne om Chelseas succes de seneste år.

– Jeg håber virkelig, at Mourinho bliver her i lang tid – stabilitet er så vigtigt for klubben, fortæller den tidligere Schalke-træner til London Evening Standard, og fortsætter:

– Chelsea har været så succesfulde i de seneste 15 år, og det kan ske, at du har et dårligt år, men der er så meget kvalitet i holdet, og klubben har en af de bedste managere i verden, afslutter 45-årige Di Matteo.

Roberto Di Matteo har både repræsenteret Chelsea som spiller og manager. I sin tid som spiller fik han mere end 100 kampe i perioden 1996-2002, før han stoppede sin aktive spillerkarriere på Stamford Bridge.

Han vendte i 2011 tilbage til klubben som assistenttræner, og stod efterfølgende i spidsen for dét Chelsea-mandskab, der i sæsonen 11/12 vandt Champions League og FA Cup. På trods af denne flotte bedrift blev han afskediget senere samme år.

 

INGEN KOMMENTARER