Tottenham-back: Fortryder ikke mit skifte

Tottenham-back: Fortryder ikke mit skifte

717
0
DEL

Tottenham Hotspurs’ højreback Kieran Trippier kom til klubben i sommer fra Burnley. Han er glad for tilværelsen, selvom han ikke er fast mand på holdet. 

Kieran Trippier skiftede i sommer tilværelsen som Championship-spiller ud med rollen som Premier League-spiller i Tottenham. I London-klubben har han dog en konkurrent ved navn Kyle Walker, der for det meste har været brugt på højrebacken.

På trods af det faktum føler den 25-årige back ikke, at skiftet fra Burnley er noget, han bør fortryde.

–  Jeg forventede konkurrencen. Jeg kendte alt til Kyle Walker, før jeg kom her. Jeg vidste, at det ville blive svært at konkurrere om pladsen på højrebacken, siger Trippier til Sky Sports og fortsætter:

– Når jeg får chancen, vil jeg bare gøre mit bedste og give mig 100 procent. Kyle har gjort det godt i denne sæson, så det eneste, jeg kan gøre, er at give alt, når jeg får min chance.

Kieran Trippier er mest blevet brugt i Europa League, og det sætter han pris på.

– Det var en stor mulighed for mig at få chancen for at spille Europa League-fodbold, afslutter backen.

INGEN KOMMENTARER