Tottenham-profil: Leicester er ikke langt væk

Tottenham-profil: Leicester er ikke langt væk

566
0
DEL

Leicester har været den helt store oplevelse i Premier League i år, og Kasper Schmeichel og co. bliver bare ved med at vinde. En af Tottenhams profiler, Nacer Chadli slår dog fast, at Leicester ikke er langt væk, og at alt er muligt i fodbold.

Tottenham er inde i en rigtig god stime, og det har fået optimismen tilbage i London-klubben. Derfor udtaler en af holdets profiler, Nacer Chadli at holdet stadigvæk skal tro på tingene, og han fortæller samtidig, at førerholdet fra Leicester ikke er længere væk, end at de godt kan hentes.

– Alt er muligt, og de er ikke så langt væk, men vi skal fokusere på, hvad vi kan gøre, og det er det vigtigste for os som hold. Vi vil presse på, men vi skal være meget fokuserede på at tage en kamp af gangen og forsøge at vinde alle kampe, siger Chadli til SkySports.

Tottenham møder på Boxing-Day, Norwich, og det er en kamp, som midtbaneprofilen ser frem til, og han fortæller, at Norwich faktisk er et svært hold at spille mod.

– Norwich vandt mod Manchester United, så alle hold er svære at slå, men vi spiller hjemme foran vores fans, så det bliver forhåbentlig en god dag, siger Chadli.

Nacer Chadli har i denne sæson spillet 11 Premier League-kampe for Tottenham.

INGEN KOMMENTARER