Trænerlegende: Jeg skal ikke til AC Milan

Trænerlegende: Jeg skal ikke til AC Milan

1095
0
DEL

Trænerlegenden Marcello Lippi, der i 2006 fik en VM-guldmedalje om halsen, afviser, at han skal til AC Milan.

AC Milan har trods massive oprustninger på transfermarkedet i sommer fortsat svært ved at finde melodien, og i de italienske medier er en fyring af cheftræner Sinisa Mihaljovic på tale, selvom klubben var ude at afvise det forleden dag.

Som en potentiel afløser i fremtiden på cheftrænerposten er Marcello Lippi blevet nævnt, men den tidligere verdensmester afviser selv, at han kan blive næste mand i spidsen for AC Milan.

– Disse rygter er ikke nye. Jeg har besvaret ærligt, når jeg er blevet spurgt. Jeg føler ikke for at komme tilbage til trænergerningen, selvom Milan er et tophold, fortæller Marcello Lippi ifølge Radio Rai.

– Der har været kontakt til Rossoneri (et af Milans mange kælenavne, red.) et par gange tidligere, men der er ikke meget lyst lige nu fra min side, fortsætter han.

Marcelo Lippi ville allerhelst foretrække at træne et landshold igen, hvis han skulle overveje at komme tilbage til trænerfaget.

– Jeg ville foretrække et landshold, som har en anden forpligtelse, men jeg kan ikke sige mere end det, forklarer Lippi til slut.

Marcelo Lippi var senest cheftræner for den kinesiske klub Guangzhou i perioden 2012-2014.

INGEN KOMMENTARER