Tre mulige erstatninger for Romelu Lukaku

Tre mulige erstatninger for Romelu Lukaku

1373
0
DEL

Sæsonen 2015-16 har været endnu en sand skuffelse for Everton. De har scoret 52 mål i 31 kampe, men ikke engang dette har placeret Everton i den øverste halvdel af Premier League.

Uanset hvor ringe Everton har været, så har holdets angrebsprofil Romelu Lukaku sjældent svigtet. Han har således allerede scoret 25 mål i denne sæson. Lukaku vil derfor, efter alt at dømme, være en eftertragtet herre til sommer. Ifølge et interview, så vil Lukaku gerne smage på Champions League til næste år.

Intet er blevet bedre siden Roberto Martinez overtog trænersædet på Goodison Park. Evertons forsvar er gået fra at være skidt til at være endnu værre. Lukaku vil ikke opnå noget med Everton, hvis tingene ikke bliver markant bedre. Hans tal vidner om, at den belgiske landsholdsspiller fortjener bedre. Derfor er det relevant at se sig om efter en erstatning. Der er mange om buddet, men her følger tre realistiske muligheder:

 

Arkadiusz Milik

Milik har gang i en sensationel sæson i Æresdivisionen for Ajax. Den 22-årige polske landsholdsspiller har fundet vej til netmaskerne 21 gange i denne sæson. I 24 landskampe har Milik ydermere scoret 10 mål for Polen. Den nye Lewandowski, som Milik bliver kaldt i folkemunde, kan vise sig, at blive en lovende erstatning for Romelu Lukaku.

Edin Dzeko

Selvom Dzeko nu er blevet 30, så har han stadig meget at byde på, selv på højeste niveau. Den bosniske landsholdsspiller skifede i sommers Manchester City ud med AS Roma, men opholdet i Italien har ikke udviklet sig, som Dzeko måske kunne have ønsket sig. Han har spillet 34 kampe i denne sæson og i de kampe har han scoret 10 mål. Everton kunne tænkes at give Dzeko, der har vundet Premier League to gange, så han måske igen kan vise sig værdig til allerhøjeste niveau.

Wilfred Bony

Den 27-årige Manchester City-angriber har mest været ramt af frustration siden sit skifte til Manchester i januar 2015. Bony har oftest befundet sig på skadeslisten eller på bænken. Dengang han tørnede ud for Swansea, var han en af de farligste angribere i Premier League. Det skulle dog koste dyrt, set med sportslige briller, at han blev en dyr bænkevarmer i Manchester. Bony kunne sagtens tænkes at erstatte Lukaku til sommer. Hvis man sammenligner de to, så har de langt hen ad vejen den samme spillestil.

INGEN KOMMENTARER