Troels Bech: Sådan skal Brøndby spille

Troels Bech: Sådan skal Brøndby spille

2677
0
DEL

Brøndby IF skal tilbage til kernen og spille stærk og attraktiv presfodbold. Det mener klubbens sportsdirektør Troels Bech, der endvidere fortæller, at de blågule går på banen for at vinde hver gang – også selvom Brøndby i deres nye strategiplan har nedjusteret målsætningerne. 

Brøndby IF fremlagde onsdag eftermiddag klubbens nye og justerede strategi, som blandt andet indebærer en neddrosling af klubbens målsætning, der tidligere har lydt, at man senest i 2018 skulle vinde et dansk mesterskab.

Men den nye strategi i vestegnsklubben handler i ligeså høj grad om, hvordan man udvikler et spillemæssigt og taktisk udtryk på Brøndbys hold, og netop spillestil har sportsdirektør Troels Bech en masse betragtningerne og perspektiver på.

Du kan læse hele Brøndbys nye strategi her

– At vinde og at ville vinde vil altid være foreneligt med kulturen i Brøndby IF. I den nye strategi budgetterer vi med en 5. plads fra næste sæson og fremadrettet, men vi stræber selvfølgelig efter mere sportsligt, for vi vil altid gå ind til hver en kamp for at vinde den, siger Troels Bech til Brøndbys hjemmeside, inden han fortsætter uddybende:

– Vi har i den sportslige sektor ikke været gode nok til at forvalte vores transferbudgetter og fået nok ud af talentudviklingen, og det betyder nu, at vi skal skynde os langsomt med en endnu større grad af tålmodighed og troværdighed.

Læs også: Elkjær rap i replikken: Derfor er jeg større end Zlatan – hvem er Messi?

– Når vi i fællesskab skal skabe en bæredygtig klub, får det også indflydelse på den sportslige del. Det betyder, at vi går tilbage til kernen, hvor Brøndby IF inden for kridtstregerne skal være udtryk for stærk og attraktiv presfodbold. Samtidig skal vi i højere grad dyrke talentet, men også have erfaringen med som fundament. Derfor glæder det mig også at se det gode, hårde arbejde, der bliver udført af vores dygtige folk i Brøndby Masterclass – og at der konstant bliver udviklet og optimeret på tingene, lyder det fra Troels Bech, som tilføjer:

– Vi skal have spillere i Brøndby IF, der ikke blot vil vinde om søndagen, men som hver dag arbejder på at blive en lille smule bedre, og som hver især bidrager til at løfte fællesskabet. Dem har vi heldigvis rigtig mange af i truppen, så der bliver ikke tale om, at vi skal ud og genopfinde vores trup, men der vil selvfølgelig være små, naturlige justeringer her og der i de kommende transfervinduer.

Læs også: Bayern-stopper affejer spekulationer om glemt pas: Derfor er jeg ikke udtaget

– For mit eget vedkommende er det voldsomt motiverende at være med til at skabe en kultur, hvor fællesskabet og ønsket om at forbedre sig dagligt står øverst på listen, og sådan skal man også have det, når man er fodboldspiller i Brøndby IF, forklarer sportsdirektøren til slut.

Brøndby har fortsat en ambition om at tilvejebringe talentmassen i klubben. 50 procent af seniortruppen skal således gerne bestå af spillere, der er skolet i Brøndby Masterclass, mens de skal stå for 20 procent af al samlet spilletid for Brøndby IF i Alka Superligaen.

Læs også: Brøndby-fans raser over »chikane«: FCK har forbudt os at opføre derby-tifo

INGEN KOMMENTARER