Turneringspræsident afviser EM-aflysning: Vi bøjer os ikke for terroristerne

Turneringspræsident afviser EM-aflysning: Vi bøjer os ikke for terroristerne

622
0
DEL

Der er ingen planer om at aflyse EM efter terrorangrebene i Paris fredag aften. Det ville være at bøje sig for terroristerne, lyder det fra turneringspræsidenten Jacques Lambert. 

Fredag aften blev Paris ramt af et massivt terrorangreb, som kostede 128 mennesker livet, mens knap 200 personer blev såret.

Angrebene har vakt ramaskrig over hele verden, men det får ikke turneringspræsidenten for EM i Frankrig 2016, Jacques Lambert, til at overveje en aflysning, og han hæfter sig ved den øgede sikkerhed.

– Risikoen gik et niveau op i januar, og risikoen er lige blevet højere. Vi træffer beslutningerne, som vi er nødt til at træffe, så EM-slutrunden kan blive afholdt under de bedste sikkerhedsforhold. Sikkerheden på stadioner fungerer godt. Risikoen er primært på gaderne, forklarer Lambert ifølge den franske radiostation RTL.

Jacques Lambert understreger, at man bøjer sig for terroristerne, hvis man vælger at aflyse slutrunden i Frankrig til sommer.

– Hvis man overvejer, om EM 2016 skal aflyses, så lader man terroristerne styrer, siger turneringspræsidenten afslutningsvis.

INGEN KOMMENTARER