Uffe Bech: Det har været lærerigt

Uffe Bech: Det har været lærerigt

621
0
DEL

Uffe Bech skiftede i sommer dansk fodbold ud med tysk, hvor han skiftede fra FC Nordsjælland til Hannover 96. 

Uffe Bech havde sit helt store gennembrud i sidste sæson, hvorfor han blev solgt videre til udlandet i sommer.

Siden hans skifte til tysk fodbold har han lært meget, fortæller den 22-årige offensivspiller:

– Det har været et sjovt og lærerigt halvår med knald på. Jeg synes, at tempoet og intensiteten i Bundesligaen passer rigtig godt til mit spil,og efter at have oplevet noget modgang i form af en forstrækning og en disciplinærstraf, har jeg arbejdet mig tilbage i startopstillingen, siger danskeren til bold.dk og fortsætter:

– Som offensivspiller vil man altid gerne være kampafgørende, og siden jeg kom tilbage, har jeg fået krydret nogle gode præstationer med nogle assists og mål. Jeg ville måske gerne have scoret en kasse eller to til, men stolpen har været i vejen et par gange.

– Lige pt. døjer jeg med en underlig skade lige omkring ribbenene. Jeg kæmpede for at blive klar til den sidste kamp mod Bayern, men til træningen torsdag kunne jeg mærke, at det ikke ville gå, afslutter Bech.

INGEN KOMMENTARER