Ung landsholdskomet: Havde en stor klump i halsen

Ung landsholdskomet: Havde en stor klump i halsen

640
0
DEL

Måske er der ikke mange der ved det, men den danske landsholdsspiller, Pierre-Emile Højbjerg har en større forbindelse til Frankrig, end man lige troede. Danskeren der har en fransk mor, fortæller i et interview, at han gik rundt med en stor klump i halsen efter terrorangrebet i Paris.

Det har fyldt meget i medierne selv i sportens verden, og terrorangrebet i Paris har også påvirket Pierre-Emile Højbjerg, der har en fransk mor og har forbindelser til Frankrig. Midtbanespilleren fortæller, at han op til kampen mod Sverige i går, havde svært ved ikke at tænke på angrebet i det franske.

– Det, der skete, gjorde ondt og lagde en skygge over hele verden. Jeg gik da rundt med en klump i halsen og en mærkelig følelse i maven. Det er ubehageligt. Mine tanker går selvfølgelig til dem i Paris, fortæller en eftertænksom Højbjerg.

– Man har lige sagt til familien, at man skal spille en af sine vigtigste kampe i morgen. Så sker sådan noget. Så er det hele pludselig ikke så vigtigt, som man går og tror. Det sætter livet og fodbolden i perspektiv, siger Pierre-Emile Højbjerg.

Den unge talentfulde dansker fortalte samtidig, at det var sværere for ham, da han er tæt tilknyttet til Frankrig.

– Når man har en tilknytning til Frankrig og har familie der, så er man selvfølgelig ekstra nervøs. Men samtidig så berører det hele Europa. Hele verden. Hvis det sker for dem, hvorfor så ikke os, spørger Højbjerg til sidst.

På tirsdag skal Pierre-Emilie Højbjerg og resten af det danske landshold forsøge at tilspille sig en plads ved næste års EM-slutrunde, når de i returkampen i Parken skal op og score minimum et mål for at sikre sig videre avancement.

INGEN KOMMENTARER