United-duo efter Europa League-avancement: En god aften for de unge

United-duo efter Europa League-avancement: En god aften for de unge

727
0
DEL

Memphis Depay og Daley Blind var begge enige om, at Manchester United havde en ganske god aften mod FC Midtjylland, og særligt de purunge djævle har meget at glæde sig over.

Hvad man troede skulle blive en tæt affære på Old Trafford efter FC Midtjyllands fantastiske udgangspunkt fra Herning i sidste uge og Manchester Uniteds noget amputerede mandskab skulle vise sig at blive ren opvisningsshow for De Røde Djævle. 

Louis van Gaals tropper sejrede med 5-1 i en kamp, som de kunne have vundet langt større.

Det var derfor en tilfreds hollænderduo bestående af Memphis Depay og Daley Blind, som BT Sport fangede efter slutfløjtet.

– I første halvleg spillede vi godt. De kreerede én chance og scorede ét mål. Vi spillede hurtigt, skabte chancer og missede et straffespark, hvilket kan ske. Jeg er meget glad for resultatet, siger Daley Blind til BT Sport.

– I aften var en god aften. Vi nød det på banen, og det kunne man se. Vi er meget glade for at gå videre, og vi skal tage denne gejst med videre til på søndag, siger Memphis og henviser til hjemmekampen mod Arsenal.

Memphis var flyvende i aftenens kamp, og det gik heller ikke holdkammeraten Daley Blinds næse forbi. Det var en stor aften for – ikke alene ham – men hele den unge gruppe i truppen.

– Det var en stor aften for ham, siger Blind og kigger på Memphis, der står ved siden af ham.

– Ikke kun for ham, men for alle de unge spillere i truppen. Det er fantastisk at se, at de spiller rigtig godt i øjeblikket, og det er godt at have en stor trup, siger United-stopperen videre.

– Arsenal er næste modstander, og jeg er selvfølgelig meget glad på Marcus Rashfords vegne, og jeg håber, at Anthony Martial kommer tilbage, slutter Memphis, der havde en forrygende aften på Old Trafford.

Kampen mod Arsenal spilles på Old Trafford søndag eftermiddag klokken 16.

INGEN KOMMENTARER